Vyhledávání v katalogu dřevostaveb - bungalovy, s podkrovím

Užitná plocha
- m2
Typ
Cena na klíč
-
Dispozice
Úvodní stránka » Články » Nízkoenergetické domy a dřevostavby na klíč - postavíme originál od architekta i jedničku z katalogu

Nízkoenergetické domy a dřevostavby na klíč - postavíme originál od architekta i jedničku z katalogu

6.4.2012 - Současná doba nabízí spoustu variant bydlení, mezi které patří nízkoenergetické dřevostavby na klíč. Tyto montované domy si získaly v ČR velkou oblibu, protože moderní dřevěné konstrukce jsou budovány s precizností a kombinují výhody rychle realizovaného domu s výhodami domu z klasických zděných materiálů.
Právě nízkoenergetické dřevostavby mohou být příjemným a velice útulným domovem, který se vyznačuje množstvím výhod, ať už jde ekonomické hledisko nebo úsporu na výdajích za energie na vytápění.

KODEX REALITY nabízí všechny projekty dřevostaveb

Dřevostavby na klíč mohou být i velmi kvalitním dílem také po architektonické stránce. Náš katalog dřevostaveb obsahuje domy podle typových projektů, ale naše nabídka projektů dřevostaveb není omezena pouze na typových řešení. Stavíme dřevostavby podle všech projektů. Postavíme proto dům podle návrhu vašeho architekta nebo vám na míru necháme upravit projekt z katalogu.
Je proto jasné, že staletími ověřený materiál, kterým je dřevo, bývá zcela neprávem podceňován a je rovnocennou stavební technologií jako technologie výstavby ze zděných materiálů. Volte špičkové, ekonomické a ekologické řešení, které představují dřevostavby na klíč.

Můžete vybírat z bohaté nabídky z katalogu našich dřevostaveb o různé velikosti a vzhledu – bungalovy, podkrovní dřevostavby. Stavíme na klíč včetně základové desky nebo do stavu hrubé stavby k dokončení vlastními silami - dřevostavby svépomocí.

Na skelet domu je poskytnuta záruka 30 let. Zajímat by vás mohla i nabídka dřevostaveb na klíč do 1,5 milionu korun.
 

KODEX REALITY s.r.o.

Machkova 587
500 11 Hradec Králové

budova Fomei
(+420) 737 346 412
info@kodex-reality.cz

Sledujte nás

Dokumenty ke stažení

Specifikace vybavení domů 2023